Дворецът Кенсингтън e положил всякакви усилия“, за да отмени слуха, че

...
Дворецът Кенсингтън e положил всякакви усилия“, за да отмени слуха, че
Коментари Харесай

Страхът на Двореца: Уилям е изневерил на Кейт, докато е била бременна?

Дворецът Кенсингтън e „ положил всякакви усилия “, с цел да анулира слуха, че принц Уилям е изневерил на Кейт Мидълтън с дългогодишната фамилна другарка Роуз Ханбъри , се твърди в новата книга на кралският специалист Омид Скоби – „ Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival “.

Според скандалната книга, прессекретарят Крисчън Джоунс се е опитвал неведнъж да накара Sun – първото издание, попитало за обвиняванията в аферата – да спре да се рови в тази история.

„ Крисчън беше толкоз обезверен да спре [слуха] и си сложи за задача да го направи “ , споделя някогашен велможа пред Скоби.

Източникът разкрива, че Джоунс даже му е споделил, че цялото това тестване го „ стресира “ и в последна сметка е заречен на публицист от Sun другa секретна информация, свързана с кралското семейство, единствено и единствено да не пишат за хипотетичната извънбрачна спекулация на Уилям.

Скоби написа, че до юни 2019 година Sun „ ненадейно изтегля репортерите си от лова “ и че му е казано от почитан велможа как „ Крисчън е оказал помощ да се постави край “. Той също по този начин твърди, че таблоидът е преместил фокуса си към писането на „ поредност от разкриващи истории “ за принц Хари и Меган Маркъл.

Скоби сподели пред „ Entertainment Tonight “ в четвъртък, че е „ доста деликатен “ по отношение на това по какъв начин се отнася към изказванията, че  Уилям е изневерил с Ханбъри, и то когато Мидълтън е била бременна с третото им дете, както и към хипотетичното раздробяване на връзките между принца на Уелс с някогашната приятелка на двойката.

Prince William had ‘fallout’ with pal Rose Hanbury over affair rumors
— New York Post (@nypost)
„ По правни аргументи има толкоз доста неща, в които човек не може да навлезе, само че си помислих, че е в действителност значимо, даже слухът да си е слух “ , споделя Скоби. „ И в действителност не виждам доказателство, че зад това има освен това от елементарна свада. “

Скоби също спекулира, че слуховете се популяризират от години, тъй като 41-годишните Уилям и Мидълтън „ в никакъв случай не са ги обсъждали “ обществено.  „ Тези клюки в никакъв случай няма да изчезнат, макар че няма доказателства, които да допускат, че са правилни. “  – споделя създателят на книгата.

Адвокатите на Уилям отхвърлиха обвиняванията в изневяра през април 2019 година От лондонската адвокатска адвокатска фирма Harbottle & Lewis споделиха на английските медии по това време: „ Освен че е погрешно и мощно нездравословно, публикуването на погрешни спекулации във връзка с персоналния живот на нашия клиент също съставлява нарушаване на неприкосновеността на персоналния му живот според член 8 от Европейската спогодба за правата на индивида “.

Нито Скоби, нито новинарските издания потвърдиха, че слуховете са правилни, а Ханбъри беше забелязана да участва на коронацията на крал Чарлз III по-рано тази година, което ненапълно разсея спекулациите, че тя е в неприятни връзки с кралските особи.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР